''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

83 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


09 December 2011
Më shumë masa për ti turpëruar të korruptuarit

Shkruan: Hasan Preteni Sot është dita ndërkombëtare kundër korrupsionit, një moment ...
[më shumë]

09 December 2011
Konflikti i Interesit te Zyrtarët e Lartë publik i sanksionuar me Ligj.

Shkruan : Esad EJUPI Personi Zyrtar i Lartë, është i obliguar që në afat prej tridhjet&...
[më shumë]

05 December 2011
AKK mbyllë pesë raste të dyshimit për konflikt interesi

Prishtinë 5 dhjetor 2011 - Agjencia kundër Korrupsioni ka mbyllur pesë raste të dyshimit pë...
[më shumë]

28 October 2011
Reagim ndaj raportit të Lëvizjes Fol

Prishtinë, 28 tetor 2011 – Për hir të së vërtetës dhe korrektë...
[më shumë]

28 October 2011
Sqarim

Në njoftimin tonë të fundit përkitazi me adresimin nga ana e Agjencisë pë...
[më shumë]

25 October 2011
AKK iniciojë procedura kundërvajtëse ndaj 21 zyrtarëve

Prishtinë 25 Tetor 2011 - Agjencia Kundër Korrupsionit ka inicuar procedurën kundërvajtëse n&...
[më shumë]

12 October 2011
AKK adreson opinione për Parandalimin e Korrupsionit

Prishtinë, 12 tetor 2011 - Agjencia kundër Korrupsionit me përkushtim të madh është duke ...
[më shumë]

23 September 2011
Z. Preteni i besohet mandati i dytë në krye të AKK-së

Prishtinë, 23 shtator 2011 - Kuvendi I Republikës së Kosovës me shimcë votash ka ri-zgjedhur ...
[më shumë]

12 July 2011
Luftimi i Korrupsionit vazhdonë të mbetet largë nivelit të dëshiruar

Prishtinë, 12 korrik 2011 - Agjencia kundër Korrupsionit e dërgoj sot në Kuvendin e Republikë...
[më shumë]

06 July 2011
Në Ohër të Maqedonisë është mbajtur "Konferenca rajonale kundër korrupsionit"

Zyrtarë nga Agjencia kundër Korrupsionit, kanë marrë pjesë në Konferencën Rajonale ...
[më shumë]

01 July 2011
Njoftim për organizimin e konferencës Rajonale e cila mbahet në Ohër të Maqedonisë prej dates 04.07. deri 05.07.2011

Organizuar nga Iniciativa Rajonale kundër korrupsionit (RAI) dhe në bashkëpunim me Komisionin për ...
[më shumë]

16 June 2011
Më shumë se 95 përqind e zyrtarëve të lartë publikë e kanë deklaruar pasurinë

PRISHTINË, 16 QERSHOR 2011 - Më shumë se 95 përqind e zyrtarëve të lartë ...
[më shumë]

18 May 2011
Presidentja e Republikës së Kosovës Zonja, Atifete Jahjaga priti Drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit Z.Hasan Preteni

Presidentja Jahjaga jep mbështetje Agjencisë kundër Korrupsionit për vazhdimin e luftës ...
[më shumë]

05 May 2011
Në Tiranë është mbajtur Konferenca Rajonale për Konfliktin e Interesave

Zyrtarët e Agjencisë kundër Korrupsionit, marrin pjesë në Konferencën Rajonale Anti ...
[më shumë]

06 April 2011
21 prilli afati i fundit për deklarimin e pasurisë për zyrtarët të cilët për herë të parë kanë hyrë në listë

PRISHTINË - 06 prill 2010 – Afati ligjor për deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lart&...
[më shumë]

06 April 2011
Z Preteni priti ambasadorin holandez në Prishtinë Robert Bosch

Drejtori I Agjencisë kundër Korrupzionit z Hasan preteni pati një takim me ambasadorin e Holandë...
[më shumë]

25 March 2011
Deklarata e e Euleksit lidhur me raportin vjetor te Agjencise kunder Korrupsionit

“EULEX-i mbështet Raportin Vjetor të Agjencisë kundër Korrupsionit dhe është i ...
[më shumë]

24 March 2011
AKK pubikojë raportin vjetor 2010

Prishtinë, 24 mars 2011- Agjencia kundër Korrupsionit publikoj sot raportin vjetor të punës. Raport pasqyron ...
[më shumë]

24 March 2011
AKK pubikojë raportin vjetor 2010

Prishtinë, 24 mars 2011- Agjencia kundër Korrupsionit publikoj sot raportin vjetor të punës. Raport pasqyron ...
[më shumë]

23 March 2011
Njoftim per media

Të nderuar 24 mars 2011 Ftohen mediat që të marrin pjesë në konferencën pë...
[më shumë]

11 March 2011
U mbajt konferenca tri ditore në temën “Shkëmbimi I Përvojave në Luftën kundër Korrupsionit”;

Në organizimin e Qendrës për Studime të Sigurisë ( Qendra Marshall),Ambasades Amerikane n&...
[më shumë]

07 March 2011
31 marsi afati i fundit ligjor për deklarimin e pasurisë

Prishtinë, 7 mars 2011, Agjencia kundër Korrupsionit njofton publikishtë të gjithë zyrtarët e lart&...
[më shumë]

03 March 2011
Studentët Francez vizitojnë Agjencinë kundër Korrupsionit

Për punën e AKK-së Drejtori Z.Hasan Preteni I ka njoftuar mysafirët p&...
[më shumë]

23 February 2011
Agjencia kundër Korrupsionit trajnon të gjithë zyrtarët kontaktues ( 130 zyrtar Kontaktuese) të Institucioneve të Republikës së Kosovës

Qëllimi I takimit ishte organizimi i procesit të deklarimit të rregullt vjetor I cili do t&...
[më shumë]

14 February 2011
Agjencia kundër Korrupsionit dhe zyra e prokurorit disciplinor ne këshillin gjyqësor të Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit përmes: Shkëmbimit të informatave; Bashkëpunimin n&...
[më shumë]

24 January 2011
Agjencia kundër Korrupsionit merr pjesë në Konferencën rajonale në Tiranë, me temën: “Masat në Parandalimin e Konfliktit të interesit”;

Organizuar nga Iniciativa rajonale kundër korrupsionit (RAI) dhe të mikpritësit, ILDKP nga Shqipëria, ...
[më shumë]

24 January 2011
Studentë nga Venediku vizitojnë Agjencinë kundër Korrupsionit

Gjatë vizitës në Agjencinë Kosovare Kundërkorrupsionit janë informuar për pun&...
[më shumë]

19 January 2011
Drejtori i AKK-së Z. Hasan Preteni takohet me shefin e Komponentës së EULEX-it për drejtësi Z. Silvio Bonifiglio

Z. Preteni e njoftoj z Bonfiglio me punën e Agjencisë, sfidat më të cilë...
[më shumë]

16 November 2010
BE-ja vazhdon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 16 nëntor 2011 - Drejtori i Agjencisë kundër korrupsionit z. Hasan Preteni ka pritur t&...
[më shumë]