Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

968 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 March 2011

Njoftim per media

Të nderuar

24 mars 2011

Ftohen mediat që të marrin pjesë në konferencën për shtyp që organizon Agjencia kundër Korrupsionit me qëllim të prezantimit të raportit vjetor Janar –Dhjetor 2010

Konferenca do të mbahet të enjten me 24 mars 2011, në ndërtesën e Agjencisë kundër Korrupsionit, duke filluar prej orës 11:30.

Në konferencë do të raportohet për raste që pretendohen të jenë korruptive si dhe përpjekjet e Agjencisë në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit si fenomen në shoqërinë kosovare.

Agjencia kundër Korrupsionit (AKK) është organ i pavarur dhe i specializuar në luftimin e korrupsionit në Kosovë.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Kthehu tek lajmet tjera