''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

58 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


13 December 2018
Agjencia hap dyert për nxënës të shkollave fillore dhe të mesme

11, 12 dhjetor 2018 - Në kuadër të aktiviteteve në shënim të Javës ...
[më shumë]

12 December 2018
Agjencia mban një ligjëratë për studentët e Universitetit të Mitrovicës

12 dhjetor 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit ka mbajtur një ligjëratë mbi misionin, fushëveprimtarin&...
[më shumë]

11 December 2018
Bashkëbisedim mbi etikën dhe integritetin me nxënësit e shkollave të mesme

11 dhjetor 2018 – Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli ishte pjesë e një bashk&...
[më shumë]

11 December 2018
Monitorimi i pasurisë së zyrtarëve të lartë diskutohet në format salloni

11 dhjetor 2018 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli, zëvendës drejtoresha e ...
[më shumë]

09 December 2018
Performancë e rrugës për ndërgjegjësimin e publikut në luftimin e korrupsionit

9 dhjetor 2018 - Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit drejtori i Agjencisë ...
[më shumë]

09 December 2018
Ekspozitë me fotografi që evidentojnë dëmet e korrupsionit në shoqëri

9 dhjetor 2018 - Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit drejtoi i Agjencisë ...
[më shumë]

22 November 2018
Prokurorët e rinjë njoftohen me punën e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 21 nëntor 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit priti sot për një ligjë...
[më shumë]

19 November 2018
Agjencia Kundër Korrupsionit merr pjesë në vlerësimin e Këshillit të Evropës mbi pajtueshmërinë me standardet Evropiane dhe Ndërkombëtare

Prishtinë, 16 nëntor 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit mori pjesë në dy seanca plenare n&...
[më shumë]

16 November 2018
Agjencia Kundër Korrupsionit organizon ligjëratë për studentët e Kolegjit Universum

Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar një ligjëratë për studentët e ...
[më shumë]

12 November 2018
Agjencia prezanton Ligjin e ri për parandalimin e konfliktit të interesit para institucioneve publike

Prishtinë, 12 nëntor 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë një prezantim mbi ...
[më shumë]

02 November 2018
K O N K U R S - Për angazhim të përkohshëm

KONKURSI - Për angazhim të përkohshëm
[më shumë]

19 October 2018
Organizohet trajnimi për teknikat e avancuara të hetimit të rasteve të korrupsionit

Prishtinë, 18 tetor 2018 – Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, me ftesë t&...
[më shumë]

16 October 2018
Drejtori i Agjencisë takoi Ambasadoren e Kroacisë

Prishtinë, 16 tetor 2018 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli takoi Ambasadoren e Kroacisë ...
[më shumë]

15 October 2018
Drejtori Havolli pret në takim Ambasadorin e Italisë dhe shefin e Misionit të OSBE-së

Prishtinë, 15 tetor 2018 -  Në kuadër të takimeve të rregullta me partnerët ...
[më shumë]

05 October 2018
KOSOVA NIKOQIRE E KONFERENCËS RAJONALE KUNDËR KORRUPSIONI

Prishtinë, 5 tetor 2018 – Dje dhe sot në Prishtinë janë zhvilluar punimet e Konferencës dyditore ...
[më shumë]

03 October 2018
FTESË PËR MEDIA

Agjencia Kundër Korrupsionit ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen ...
[më shumë]

12 September 2018
AKK drejt formësimit të metodologjisë për mënjanimin e rreziqeve nga korrupsioni në aktet ligjore

Prishtinë, 12 shtator 2018 - Zyrtarët e Agjencisë Kundër Korrupsionit po marrin pjesë në ...
[më shumë]

04 September 2018
Z. Havolli priti në takim znj. Karoline EDTSTADLER, zëvendës Ministre për Pune të Brendshme të Austrisë

Prishtinë, 04 Shtator 2018 – Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti sot në takim ...
[më shumë]

23 August 2018
Austria konfirmon përkrahjen në luftimin e korrupsionit në Kosovë

Prishtinë, 22 gusht 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot n&...
[më shumë]

16 August 2018
AGJENCIA KUNDËR KORRUPSIONIT NJOFTON TË GJITHA INSTITUCIONET PËR ÇËSHTJET E KONFLIKTIT TË INTERESIT

Prishtinë, 16 gusht 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit përmes një shkrese zyrtare ka njoftuar të ...
[më shumë]

23 July 2018
Drejtori Havolli pret në takim Përfaqësuesen Rezidente të UNDP-së në Kosovë, Ulrika Richardson

Prishtinë, 23 korrik 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot n&...
[më shumë]

29 June 2018
950 ZYRTARË DO T’I NËNSHTROHEN KONTROLLIT TË PLOTË TË PASURISË

Prishtinë, 29 qershor 2018 - Në ambientet e Agjencisë Kundër Korrupsionit sot është kryer t&...
[më shumë]

29 June 2018
Lista e të gjithë zyrtarëve publik që i janë nënshtruar deklarimit të pasurisë

Agjencia Kundër Korrupsionit ju njofton se këtu mund t’i qaseni/shkarkoni listën ...
[më shumë]

28 June 2018
Ftesë për media dhe Organizatat e shoqërisë civile

Prishtinë, 28 qershor 2018 - Agjencia kundër Korrupsionit fton të gjitha mediat dhe organizatat e shoqëris&...
[më shumë]

26 June 2018
DEKLARIMI I DHURATAVE TË PRANUARA NGA INSTITUCIONET PËR VITIT 2017

Katalogu i dhuratave   Bazuar në Ligjin nr. 04/L-050 si dhe Ligjin Nr. 04/L-228, Institucionet publike duhet t’...
[më shumë]

21 June 2018
Statusi I Procesit Të Deklarimit Të Rregullt Të Pasurisë - 23 Mars 2018

Ka mbetur vetëm edhe një javë afat për deklarimin e rregullt të pasuris&...
[më shumë]

21 June 2018
Qeveria miraton Strategjinë Kombëtare Kundër Korrupsionit 2018-2022

Në mbledhjen e rregullt më 23 mars 2018, Qeveria e Kosovës miratoi Strategjinë Kombëtare Kund&...
[më shumë]

11 June 2018
Projektligji i ri për sinjalizuesit është një avancim cilësor për mbrojtjen e raportuesve të korrupsionit

Prishtinë 8 qershor – Një diskutim teknik përkitazi me projekt ligjin e ri për mbrojtjen ...
[më shumë]

08 June 2018
Projektligji i ri për sinjalizuesit është një avancim cilësor për mbrojtjen e raportuesve të korrupsionit

Prishtinë 8 qershor – Një diskutim teknik përkitazi me projekt ligjin e ri për mbrojtjen ...
[më shumë]

03 May 2018
Agjencia përfiton nga përvoja Koreane në fushën e vlerësimit të rrezikut nga korrupsioni

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, ishte pjesë e delegacionit kosovar që mori ...
[më shumë]

25 April 2018
NJOFTIM PËR MEDIA - Sqarim i AKK-së rreth formularit të deklarimit të pasurisë të z. Shyqiri Bytyqi

Njoftojmë mediat dhe publikun se Agjencisë Kundër Korrupsionit nga vetë deklaruesi i është ...
[më shumë]

13 April 2018
Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lartë publik kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 13 prill 2018 - Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lart&...
[më shumë]

13 April 2018
SQARIM NË LIDHJE ME DRAFTIN E LIGJIT TË RI PËR DEKLARIMIN E PASURISË

Në kuadër të pakos ligjore të rishikimit funksional të sektorit të sundimit t&...
[më shumë]

30 March 2018
3 PRILLI, DITA E FUNDIT PËR DEKLARIMIN E RREGULLT TË PASURISË SË ZYRTARËVE TË LARTË PUBLIK

Prishtinë, 30 mars 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit njofton të gjithë zyrtarët e lartë ...
[më shumë]

28 March 2018
Raport Vjetor Janar-Dhjetor 2017

Raport Vjetor Janar-Dhjetor 2017
[më shumë]

16 March 2018
Statusi I Procesit Të Deklarimit Të Rregullt Të Pasurisë - 16 Mars 2018

Në fund të javës së tretë të afatit ligjor për deklarimin ...
[më shumë]

12 March 2018
Statusi I Procesit Të Deklarimit Të Rregullt Të Pasurisë - 9 Mars 2018

Në nëntë ditët e para të afatit ligjor për deklarimin e ...
[më shumë]

08 March 2018
Agjencia Kundër Korrupsionit do të përftojë nga përvoja e Koresë së Jugut në parandalimin e korrupsionit

Prishtinë, 7 mars 2018 – Zyra e UNDP-së në Kosovë dhe Qendra e Politikave të UNDP-së ...
[më shumë]

28 February 2018
Nesër fillon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, e mërkurë, 28 shkurt 2018 – Nesër fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt ...
[më shumë]

23 February 2018
Transparency International: Kosova shënon përmirësim në indeksin e perceptimit ndaj korrupsionit

Kosova ka regjistruar një përmirësim në perceptimin publik ndaj korrupsionit për vitin ...
[më shumë]

26 January 2018
Nxënësit e shkollës ‘Hoxhë Kadri Prishtina’ për vizitë në Agjencinë Kundër Korrupsionit

Përgjatë kësaj jave Agjencia Kundër Korrupsionit ka hapur dyert për rreth 150 ...
[më shumë]

25 January 2018
AKK nis hartimin e metodologjisë për shmangien e zbrazëtirave ligjore që lënë vend për veprime të mundshme korruptive

Stafi drejtues i Agjencisë Kundër Korrupsionit ka vijuar punën në hartimin e metodologjisë ...
[më shumë]

17 January 2018
Shtohet intensiteti i deklarimit të pasurisë me rastin e marrjes së detyrës

Prishtinë, 17 janar 2018 – Në ambientet e Agjencisë Kundër Korrupsionit është shtuar intensiteti i ...
[më shumë]

08 March 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit do të përftojë nga përvoja e Koresë së Jugut në parandalimin e korrupsionit

Prishtinë, 7 mars 2018 – Zyra e UNDP-së në Kosovë dhe Qendra e Politikave të UNDP-së ...
[më shumë]