''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

78 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


14 December 2016
AKK falenderonë akterët e përfshirë në Javën kundër Korrupsionit

Java që lëmë pas, shënojë aktivitete rekorde  kundër korrupsionit, - &...
[më shumë]

07 December 2016
Kosova fillojë sot procesin e analizimit të Konventës së Kombeve të Bashkuara kundër korrupsionit

Bartëse e këtij procesi është Agjencia kundër korrupsionit, ndërsa  ...
[më shumë]

22 November 2016
Drejtori i AKK-së u takua me ambasadorin amerikan në Kosovë Greg Delawie

Prishtinë, 22  Nëntor 2016 – Drejtori i  Agjencisë kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli ...
[më shumë]

15 November 2016
Drejtori i AKK-së priti në takim Zv.Ambasadoren gjermane në Kosovë Christina Gehlzen

Prishtinë, 15  Nëntor 2016 - Drejtori i  Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli priti ...
[më shumë]

02 November 2016
Drejtori I AKK-së priti në takim zyrtarë të lartë amerikan në Kosovë

Prishtinë, 02 Nëntor 2016 - Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli priti sot n&...
[më shumë]

01 November 2016
Shefja e EULEX-it u takua me drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Sot, shefja e  EULEX-it Alexandra Papadopoulou, u takua me drejtorin e ri të Agjencisë Kundër ...
[më shumë]

19 October 2016
Drejtori i AKK-së z. Havolli priti sot Auditorin e Përgjithshëm z. Besnik Osmani

Prishtinë, 19 tetor 2016 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli ka pritur sot në ...
[më shumë]

12 October 2016
Drejtori i AKK-së z. Havolli priti Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Prishtinë,  12 tetor 2016 -  Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli  ka pritur ...
[më shumë]

12 October 2016
AKK i adreson opinion Komunës së Suharekës

Për të shkarkuar opinionin kliko 
[më shumë]

05 October 2016
Drejtori i AKK-së z. Havolli priti ambasadoren holandeze në Kosovë znj. Willems

Prishtinë, 05 tetor 2016 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli,  ka pritur sot n&...
[më shumë]

04 October 2016
Drejtori I AKK-ë zotohet për angazhim maksimal në zbatimin e ligjit

Prishtinë, 04 tetor 2016 - Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli shprehu zotimin e tij se ...
[më shumë]

29 September 2016
Opinioni i Agjencise adresuar Komunës së Gjilanit

Për të shkarkuar opinionin kliko 
[më shumë]

14 September 2016
Vendim i Agjencisë adresuar Komunës së Suharekës

Për të shkarkuar opinionin kliko 
[më shumë]

18 August 2016
Opinioni i Agjencise adresuar Universitetit Publik "Hasan Prishtina"

AKK-ja i rekomandon Universitetit Publik "Hasan Prishtina" anulimin e procedurave të prokurimit të tenderit "Furnizim ...
[më shumë]

15 August 2016
Opinioni i Agjencise adresuar Komunes se Istogut

AKK-ja i rekomandon Komunës së Istogut anulimin e procedurave të prokurimit të tenderit "Furnizimi-Blerja ...
[më shumë]

13 July 2016
Ekziston konflikt interesi ne rastin e zyrtarit Branislav Mirosavljevic

Agjencia kunder Korrupsionit  ka nxjerr vendim duke konstatuar se ekziston konflikti i interesit ne rastin e zyrtarit te larte ...
[më shumë]

07 July 2016
Ekziston konflikti i Interesit ne rastin e zyrtarit publik Qazim Xani

Ekziston konflikti I interest  dhe papajtushmëri në ushtrimin e funksionit public në rastin e zyrtarit ...
[më shumë]

20 June 2016
Opinion i Agjencisë drejtuar Ministrisë së Infrastrukturës

Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Ministria e Infrastrukturë...
[më shumë]

20 June 2016
Reagim ndaj shkrimit, “Politizohet Antikorrupsioni”, - I botuar në gazetën Zëri të datës 20 qershor 2016

E nderuara redaksi e gazetës  Zëri,   Po ju shkruaj  në shenjë ...
[më shumë]

16 June 2016
806 formular të zyrtarëve publik do t’i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Prishtinë, 16 qershor  2016 - Formularët e 806  zyrtarëve ose 20% e listës totale prej 4025 &...
[më shumë]

15 June 2016
Ftesë për media dhe Organizatat e shoqërisë civile

Prishtinë, 16  qershor 2016 - Agjencia kundër korrupsionit fton  të gjitha mediat dhe organizatat e shoq&...
[më shumë]

15 June 2016
Studentët hoalndez vizituan AKK-në

Prishtinë, 15 qershor 2016 - Sot Agjencia kundër korrupsionit ka qenë nikoqire e një grupi të ...
[më shumë]

15 June 2016
AKK i rekomandon Komunës së Skënderajt anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Skë...
[më shumë]

03 June 2016
AKK i rekomandon Komunës së Lipjanit anulimin e Lot -1 të një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Lipjanit anulimin ...
[më shumë]

02 June 2016
AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë 2016

Prishtinë  02 qershor  2016 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen zyrtare të ...
[më shumë]

30 May 2016
AKK i adreson opinion Komunës së Prizrenit

Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Prizrenit anulimin ...
[më shumë]

25 May 2016
Vendim i Agjencisë për zyrtarin Sinisa Milosavljevic

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Sinisa Milosavljevic - Këshilltar Komunal në Komunën ...
[më shumë]

25 May 2016
Vendim i Agjencisë për zyrtarin Goran Maksimovic

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Goran Maksimovic-Drejtor për Urbanizëm, Kadastër dhe ...
[më shumë]

25 May 2016
Vendim i Agjencisë për zyrtarin Nebojsha Arsic

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Nebojsha Arsic-Drejtor i Shërbimeve Publik në Komunën ...
[më shumë]

24 May 2016
AKK i adreson opinion Radio Televizionit të Kosovës

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinioni ka kërkuar nga Radio Televizioni i Kosov&...
[më shumë]

23 May 2016
AKK i adreson opinion Komunës së Kllokotit

Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Kllokotit anulimin ...
[më shumë]

06 May 2016
AKK i adreson disa opinion Komunës së Dragashit

Më posht mund ti shkarkoni dokumentet: Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka k&...
[më shumë]

21 April 2016
AKK i adreson opinion Ministrisë së Administratës Publike

Agjencia kunër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Ministria e Administratë...
[më shumë]

07 April 2016
Më shumë se 99% e zyrtarëve e deklaruan pasurinë

Prishtinë, 07 prill 2016 - Më shumë se 99  përqind e zyrtarëve të lart&...
[më shumë]

06 April 2016
Vendim i Agjencisë për zyrtarin Beka Hylenaj

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Beka Hylenaj-Anëtar I Kuvendit Komunal në Skënderaj &...
[më shumë]

01 April 2016
AKK I kërkon Stacionit të Autobusëve anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion kërkojë nga Institucioni Stacioni I Autobus&...
[më shumë]

29 March 2016
AKK i rekomandon MBPZHR-së anulimin e një tenderi

Opinion i Agjencisë rekomandon Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural anulimin e procedurave të ...
[më shumë]

22 March 2016
AKK I rekomandon MASHT-it anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit I kërkojë Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjis&...
[më shumë]

16 March 2016
Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Rahovecit anulimin e tenderit "Furnizimi me material teknik për nevojat e Komunës"

AKK-ja i rekomandon SSHKUK-së anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Furnizimi me material teknik p&...
[më shumë]

09 March 2016
KK-ja i rekomandon SSHKUK-së anulimin e procedurave të prokurimit për "furnizim me material harxhues për ortopedi"

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion i kërkojë SSHKUK-se anulimin e procedurave ...
[më shumë]

04 March 2016
AKK I rekomandon KOSST anulimin e tenderit “Furnizim me aksesor të TI”

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion i kërkojë KOSTT anulimin e procedurave ...
[më shumë]

29 February 2016
Nesër fillon procesi I deklarimit të rregull vjetor I pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Nesër (01 mars 2016)  fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtar&...
[më shumë]

25 February 2016
Z. Preteni priti në takim z. Christopher R. Malony pjesë e delegacionit të lartë amerikan nga MCC

Prishtinë, 25 shkurt 2016 - Drejtori I Agjencisë kundër korrupsionit z. Hasan Preteni priti sot në takim ...
[më shumë]

24 February 2016
AKK i adreson opinion Komunës së Kamenicës

AKK-ja rekomandon anulimin e procedurave të prokurimit për furnizim me material për zyre dhe material ...
[më shumë]

23 February 2016
AKK I adreson opinion Spitalit regjional të Prizrenit “Prim.dr.Daut Mustafa”

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I rekomandojë Spitalit rajonal të Prizrenit “...
[më shumë]

16 February 2016
AKK i rekomandon komunës së Gjilanit anulimin e tenderit “Furnizim me IPED-a për nevoja të këshilltarëve komunal”

Prishtinë, 16 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I ka rekomanduar Komunë...
[më shumë]

15 February 2016
AKK i rekomandon Komunës së Gjilanit anulimin e një Tenderi

Prishtinë, 15 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion I rekomandojë  Komun&...
[më shumë]

12 February 2016
AKK-ja i rekomandon KEK-ut anulimin e procedurave të prokurimit –Ndertimi i shtratit Sferik me kurorën e dhëmbëzuar në Makinën e kombinuar II

Agjencia kundër korrupsionit i ka kërkuar KEK-ut që të anulojë procedurat e prokurimit ...
[më shumë]

12 February 2016
AKK I rekomandon MBPZHR-së anulimin e Tenderit “Larja e automjeteve të MBPZHR-së”

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion I kërkojë Ministrisë së ...
[më shumë]

10 February 2016
AKK kërkon anulimin e procedurave të tre tenderëve në tri institucione të ndryshme

Prishtinë, 10 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes tre opinioneve të ndara kërkoj&...
[më shumë]

09 February 2016
AKK I rekomandon MAP-it anulimin e tenderit për Ndërtimin e Ndërtesës së IKAP-it

Prishtinë, 09 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit I ka kërkuar Ministrisë së Administratë...
[më shumë]

05 February 2016
Ka filluar trajnimi për mënyrën e deklarimit të pasurisë

Prishtinë, 05 shkurt  2016 –Agjencia kundër korrupsionit ka filluar trajnimin  e rreth 170 zyrtarëve (pika ...
[më shumë]