Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

986 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


05 December 2011

AKK mbyllë pesë raste të dyshimit për konflikt interesi

Prishtinë 5 dhjetor 2011 - Agjencia kundër Korrupsioni ka mbyllur pesë raste të dyshimit për konflikt të interesit ndaj pesë zyrtarëve të lartë publik të Kosovës, Bexhet Pacolli zv/kryeministër I Kosovës, Isa Mustafa Kryetar I Komunës së Prishtinës, Fadil Ismaili Drejtor Eksekutiv në Operator Sistemi, Trasmisioni dhe Tregu SH.A , Ibish Krasniqi këshilltar komunal në Asamblen e Junikut dhe Muhamet Mustafa Deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës.


Në vazhdim në formën PDF janë vendimet e Agjencisë për këta pesë zyrtar të lartë publik.

Vendimi për rastin e Zv/Kryeministërit të Kosovës Bexhet Pacolli

Shkarko vendimin si PDF

Vendimi për rastin e kryetarit të Komunës së Prishtinës Isa Mustafa

Shkarko vendimin si PDF

Vendimi për rastin e Drejtorin Eksekutiv në Operator Sistemi, Trasmisioni dhe Tregu SH.A Fadil Ismaili

Shkarko vendimin si PDF

Vendimi për rastin e Këshilltarit komunal në Asamblen e Junikut Ibish Krasniqi

Shkarko vendimin si PDF

Vendimi për rastine Deputetit të Kuvendit të Republikës së Kosovës Muhamet Mustafa

Shkarko vendimin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera