''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

972 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


06 April 2011

Z Preteni priti ambasadorin holandez në Prishtinë Robert Bosch

Drejtori I Agjencisë kundër Korrupzionit z Hasan preteni pati një takim me ambasadorin e Holandës në Prishtinë z. Robert Bosch. Z. Hasani e njoftoj ambasadorin për përpjekjet e vazhdusheme të Agjencisë në luftën kundër korrupsiot. 

Në këtë takim u diskutuan mundësit më të shpejta dhe më të mira që Kosova duhet ti gjejë për ta ulur nivelin e Korupsionit, ndërsa të dy bashkëbiseduesit u dakorduan se ky është problem shumë serioz i cili po e dëmton skajshmërisht imazhin e Kosovës.

Ambasadori Bosch nga ana e tij inkurajoj Agjencinë për punën të cilën e ka prezantuar në raportin vjetor të vitit 2010, ndërsa shprehu gatishmërin e plotë të qeverisë holandeze për ta ndihmuar Kosovën në tejkalimin e problemeve që ka në uljen e nivelit të korrupsionit. Bashkimi Evropian tha ai dëshironë që Kosova ti fuqizoj insitucionet e pavarura që merren me zbatimin e ligjit (siq është Agjencia) në mënyrë që vendi të sigurojë funksionimin e rendit dhe ligjt.

Kthehu tek lajmet tjera