Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

975 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 May 2011

Presidentja e Republikës së Kosovës Zonja, Atifete Jahjaga priti Drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit Z.Hasan Preteni

Presidentja Jahjaga jep mbështetje Agjencisë kundër Korrupsionit për vazhdimin e luftës kundër Korrupsionit.

Gjatë këtij takimi në presidencë Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit shtroj nevojën për përfundimin sa më shpejt të lëndëve të paraqitura në gjyqësor .

Poashtu finalizimi i nomenklaturës ligjore, fuqizimi I mekanizmave institucional dhe ngritja e nivelit të llogaridhënies nga institucionet këto ishin disa nga temat që u biseduan në takim.

Kthehu tek lajmet tjera