''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

82 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


27 December 2012
AKK konstaton se zyrtari i lartë Petrit Selimi nuk iu shmang konfliktit të interesit

Prishtinë, 27 dhjetor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim se ekziston Konflikti i interesit në rastin e ...
[më shumë]

23 December 2012
Studentët nga Venediku vizituan AKK-në

Prishtinë 23 Janar- Një grup prej 13 studetëve nga Universitetit i Vendedikut të cilët po ...
[më shumë]

09 December 2012
Mos ti lëmë rehat të korruptuarit

Mesazhi i drejtorit të Agjencisë kundër Korrupsionit z Hasan Preteni në ditën nd&...
[më shumë]

21 November 2012
Me marrjen e detyrës pasurinë e kanë deklaruar 234 zyrtar

PRISHTINË, 22 NËNTOR 2012 - Më shumë se 92 për qind e zyrtarëve t&...
[më shumë]

21 November 2012
Me marrjen e detyrës pasurinë e kanë deklaruar 234 zyrtar PRISHTINË, 22 NËNTOR 2012 - Më shumë se 92 për qind e zyrtarëve të lartë publikë, me marrjen e detyrës e kanë deklaruar pasurinë e tyre tek Agjencia kundër Korrupsionit, kurse 8 përqind e tyre nuk e kanë bërë një gjë të till duke I'u shmangur kështu obligimit që kanë sipas Ligjit për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë të Zyrtarëve të Lartë Publik dhe Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Dhuratave. AKK ka pranuar informacionet nga pikat kontaktuese të saj nëpër institucionet publike se 253 zyrtar të lartë publikë janë emëruar si zyrtar të ri dhe kanë për obligim deklarimin e pasurisë. Nga numri i përgjithshëm i zyrtarëve të lartë publikë që kanë pasur obligim deklarimin e pasurisë me marrjen e detyrës 234 apo 92% e kanë përmbushur këtë obligim ligjor ndërsa 19 apo 08% nga numri i përgjithshëm nuk e kanë deklaruar pasurinë brenda afatit ligjor, prej 30 ditëve pas emërimit. Bazuar në nenin 17 të ligjit në fjalë AKK-ja është e obliguar që të inicioj procedurë kundërvajtëse për të gjithë zyrtarët të cilët nuk e kanë deklaruar pasurinë ashtu siç e përcakton ligji. AKK i'u bënë thirrje të gjithë zyrtarëve të ri që në momentin e marrjes së detyrës së lartë publike ta bëjnë deklarimin e pasurisë së tyre, në mënyrë që të demonstrohet një përkushtim më i thellë i respektimit të kuadrit ligjor anti korrupsion.

PRISHTINË, 22 NËNTOR 2012 - Më shumë se 92 për qind e zyrtarëve t&...
[më shumë]

16 November 2012
AKK kërkon nga komuna e Parteshit evitimin e shkeljeve të një tenderi

Prishtinë 16 nëntor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni ka kë...
[më shumë]

16 November 2012
AKK kërkon nga komuna e Parteshit evitimin e shkeljeve të një tenderi

Prishtinë 16 nëntor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni ka kë...
[më shumë]

13 November 2012
AKK mbylli katër raste për konflikt të interesit

Prishtinë, 13 nëntor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit mor vendim që ti mbyll katër ...
[më shumë]

31 October 2012
Deklaratë nga Agjencia kundër Korrupsionit

Prishtinë 31 tetor 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit i hedhë poshtë pretendimet publike të bë...
[më shumë]

24 October 2012
Gjashtë zyrtar i shmangen konfliktit të interesit

Prishtinë, 23 tetor 2012 - Agjencia Kundër Korrupsionit ka marr vendim për mbylljen e tetë rasteve ...
[më shumë]

17 October 2012
Drejtori i AKK-së priti Ministren e Integrimeve Evropiane znj.Vlora Çitaku

PRISHTINË 17 TETOR 2012 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z. Hasan Preteni priti sot në nj&...
[më shumë]

16 October 2012
Gjykata Komunale në Prishtinë dënojë kryeshefin e PTK-se

Prishtinë 16 tetor 2012 - Agjencia Kundër Korrupsionit mirëpriti aktvendimin e Gjykatës Komunale pë...
[më shumë]

13 October 2012
AKK mbylli katër raste për konflikt të interesit

Prishtinë, 13 nëntor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit mor vendim që ti mbyll katër ...
[më shumë]

10 October 2012
AKK kërkon nga komuna e Mitrovicës evidentimin e shkeljeve në specifikat tenderuese

Prishtinë 10 tetor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni ka kërkuar nga ...
[më shumë]

03 October 2012
Deklaratë nga Agjencia kundër Korrupsionit

Prishtinë 31 tetor 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit i hedhë poshtë pretendimet publike të bë...
[më shumë]

26 September 2012
AKK kërkon nga Komuna e Kamenicës shmangien e shkeljeve ligjore

Prishtinë, 26 shtator 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni kërkojë nga ...
[më shumë]

20 September 2012
Dy zyrtar i shmangen Konfliktit të interesit

Afrim Maxhuni Drejtor i departamentit të Prokurimit dhe Kontratave në Ministrinë e Forcës së ...
[më shumë]

29 August 2012
AKK kërkon nga policia evitimin e gabimeve të një tenderi

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i bëri thirrje zyrës s&...
[më shumë]

15 August 2012
AKK vëren shkelje të mëdha në tenderin e QKUK-së

Prishtinë, 15 gusht 2012 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I ka tërhequr ...
[më shumë]

08 August 2012
AKK i Sugjeron Spitalit të Pejës evitimin e parregullësive të tenderit

Agjencia kundër korrupsionit i ka dërguar një opinion Zyrës së Prokurimit t&...
[më shumë]

01 August 2012
Reagim mbi shpifjen e radhës së ÇOHU-t

Edhe kësaj radhe këta individ e gabuan cakun, kemi qenë të bindur se k&...
[më shumë]

13 July 2012
Përfundon procesi i publikimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë 13 korrik 2012 – Agjencia kundër korrupsionit ka përfunduar sot procesin e publikimit të regjistrave ...
[më shumë]

09 July 2012

Agjencia kundër korrupsionit së shpejti do e procedon në gjykatën për kund&...
[më shumë]

06 July 2012
AKK publikon raportin me statistikat e ndjekjes së korrupsionit

Prishtinë 6 korrik 2012, - Agjencia kundër korrupsionit ka realizuar një raport analitik me të dhë...
[më shumë]

05 July 2012
Për mos deklarim të pasurisë gjobiten tetë zyrtar publik

Prishtinë, 5 korrik 2012 - Gjykata për kundërvajtje në Prishtinë i ka shqiptuar dë...
[më shumë]

18 June 2012
Pesëmbëdhjetë zyrtar të lartë i shmangen konfliktit të interesit

Prishtinë, 18 qershor – Pesëmbëdhjetë zyrtarë të lartë publik i janë ...
[më shumë]

05 June 2012
AKK publikon deklarimin e pasurisë dhe të 900 zyrtarëve të lartë

Prishtinë 5 qershor 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen e saj zyrtare të ...
[më shumë]

30 May 2012
Sçarim për Media

PRISHTINË 30 Maj 2012 - Pas raportimit të disa medieve kosovare nën pretendimin se AKK ka fshehur konfliktin ...
[më shumë]

29 May 2012
Mbyllet rasti ndaj ZV/kryeministrit Behxhet Pacolli

Prishtinë, 29 maj 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin pa konflikt interesi për z. Behxhet ...
[më shumë]

25 May 2012
AKK mbyll katër raste të konfliktit të interesit

Prishtinë, 23 prill 2012 – Katër zyrtarë të lartë publik i janë përgjigjur ...
[më shumë]

21 May 2012
AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë

Prishtinë 21 maj 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen e saj zyrtare të ...
[më shumë]

19 May 2012
AKK dhe ILDKP nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi

Drejtori I Agjencisë kundër korrupsionit z Hasan Preteni dhe Inspktori I Përgjithshëm I ...
[më shumë]

17 May 2012
Pesë zyrtar të lartë i shmangen Konfliktit të Interesit

Agjencia kundër Korrupsionit ka mbyllur pesë raste të zyrtarëve të lartë publik, ...
[më shumë]

16 May 2012
UPZ nërpret procedurat e tenderit

Prishtinë 16 maj 2012 - Agjencia kundër korrupsionit ka mirëpritur vendimin e Universitetit Publik të Prizrenit ...
[më shumë]

11 May 2012
EULEX-i hedhë poshtë shpifjet e “Çohu”;-t

Prishtinë, 11 maj 2012 - Prokuroria e EULEX-it ka hedhur poshtë si të pavërteta dhe të ...
[më shumë]

02 May 2012
Sqarim

E plotësuar  Prishtine 02 maj 2012 - Në kuadër të rregullimit të gabimeve teknike ...
[më shumë]

26 April 2012
AKK i sugjeron Karitasit Zviceran që ta ndalojë procedurën e një tenderi

Agjencia kundër korrupsionit i ka dërguar një opinion Zyrës së Karitasit Zviceran ...
[më shumë]

23 April 2012
Dyëmbëdhjetë zyrtarë të lartë publik i shmangen konfliktit të interesit

Prishtinë, 23 prill 2012 - Dymbëdhjetë Shtatë zyrtarë të lartë publik i janë ...
[më shumë]

23 April 2012
Reagim ndaj gazetës Lajm

Prishtinë 20 Prill 2012 - Agjencia kundër korrupsionit i demanton fuqishëm raportimet e disa mediave kosovare se ...
[më shumë]

12 April 2012
Më shumë se 91.71 përqind e zyrtarëve publikë e kanë deklaruar pasurinë

PRISHTINË, 11 PRILL 2012 - Më shumë se 91.71 për qind e zyrtarëve të lart&...
[më shumë]

06 April 2012
AKK i sygjeron KEK-ut ta ndal procedurën e tenderit për sigurimin e objektit

Agjencia kundër korrupsionit i ka dërguar një opinion Korporatës Energjetike të Kosov&...
[më shumë]

01 March 2012
AKK ngre padi për shpifësit

Prishtinë 01 mars 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit deponojë sot në gjykatën komunale të ...
[më shumë]

29 February 2012
Fillon procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarve të lartë

Prishtinë, 1 mars 2012, Agjencia kundër Korrupsionit njofton publikisht të gjithë zyrtarët e lartë ...
[më shumë]

28 February 2012
AKK publikojë raportin vjetor

Prishtinë 28 mars 2012 - Agjencia kundër korrupsionit publikojë sot raportin e vjetor të punës ...
[më shumë]

17 February 2012
Gjykata Kushtetuese hedhë poshtë kërkesën e Çohut

Prishtinë, 7 mars 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit, pranojë sot Aktvendimin e Gjykatës Kushtetuese të ...
[më shumë]

14 February 2012
Agjencia parandalon shkeljen e ligjit të Prokurimit Publik

Agjencia kundër korrupsionit mirëpriti vendimin e zyrës së prokurimit të Kompanisë ...
[më shumë]

10 February 2012
Një delegacion nga Mali i zi qëndrojë në AKK

Prishtinë, 10 maj 2012 - Në vazhdën e angazhimeve për forcimin e bashkëpunimit me ...
[më shumë]

03 February 2012
AKK mirëpret vendimin e qeverisë për shkarkimin e dy zyrtarëve

Prishtinë 3 shkurt 2012 - Agjencia kundër korrupsionit mirëpriti vendimin e Qeverisë së Republikë...
[më shumë]

31 January 2012
Tre zyrtarë të lartë i shmangen konfliktit të interesit

PRISHTINË 31 Janar 2012 - Agjencia kundër Korrupsioni ka mbyllur hetimet ndaj Besnik Berisha Drejtor I Departamentit pë...
[më shumë]

27 January 2012
Kryetari i Komunës së Gjilanit është në konflikt interesi

Prishtinë 27 janar 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit i dërgojë kërkesë Gjykatë...
[më shumë]

26 January 2012
Për mos deklarimin e pasurisë, AKK ka inicuar procedurë kundërvajtëse ndaj 62 zyrtarëve

Prishtinë, 26 Janar 2012 - Agjencia kundër Korrupsionit dëshiron që përmes këtij ...
[më shumë]

18 January 2012
AKK mbyll dy raste të dyshimit për konflikt interesi

Prishtinë 18 janar 2012 - Agjencia kundër Korrupsioni ka mbyllur dy raste të dyshimit për konflikt ...
[më shumë]

26 July 2011
AKK kërkon shkarkimin e Drejtorit Ekzekutiv të PTK-së

Prishtinë, 26 korrik - Agjencia kundër Korrupsionit i ka kërkuar zyrtarisht Bordit të Drejtorë...
[më shumë]