Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

959 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


24 January 2011

Studentë nga Venediku vizitojnë Agjencinë kundër Korrupsionit

Gjatë vizitës në Agjencinë Kosovare Kundërkorrupsionit janë informuar për punën e Agjencisë Kosovare Kundërkorrupsionit nga zyrtarët e lartë të AKK-së

Gjatë këtij takimi është shpalosur puna dhe të arriturat të deri më tash,si ç është sundimi i ligjit , bashkëpunimi me institucionet vendore dhe ndërkombëtare.

Kthehu tek lajmet tjera