Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

971 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


30 March 2011

Pamje nga procesi i deklarimit të pasurisë nga zyrtarët e lartë publik

Kthehu tek lajmet tjera