''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

977 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 July 2011

Njoftim për organizimin e konferencës Rajonale e cila mbahet në Ohër të Maqedonisë prej dates 04.07. deri 05.07.2011

Organizuar nga Iniciativa Rajonale kundër korrupsionit (RAI) dhe në bashkëpunim me Komisionin për Parandalimin e Korrupsionit në Maqedoninë, prej 04.07. deri 05.07.2011 në Ohër të Maqedonisë do të mbahet Konferenca Rajonale me temën: “Mekanizmat dhe Instrumentet Ligjore në nivel Kombëtar dhe Ndërkombëtar në Luftën Kundër Korrupsionit”. Në këtë Konferencë do të marrin pjesë edhe 2 Zyrtarë të Agjencisë kundër Korrupsionit.

Kthehu tek lajmet tjera