Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

965 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


03 March 2011

Studentët Francez vizitojnë Agjencinë kundër Korrupsionit

Për punën e AKK-së Drejtori Z.Hasan Preteni I ka njoftuar mysafirët për punën e këtij institucioni.

Kthehu tek lajmet tjera