''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

970 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


25 March 2011

Deklarata e e Euleksit lidhur me raportin vjetor te Agjencise kunder Korrupsionit

“EULEX-i mbështet Raportin Vjetor të Agjencisë kundër Korrupsionit dhe është i gatshëm që të mbështetë të gjitha përpjekjet e tyre dhe të institucioneve të Kosovës për ç'rrënjosjen e korrupsionit.

Korrupsioni mbetet problemi kryesor në Kosovë dhe si i tillë vazhdon të sfidojë sundimin e ligjit. EULEX-i i bën thirrje të gjithë qytetarëve që të vazhdojnë të raportojnë aktivitetet e dyshimta për korrupsion tek Agjencisë kundër Korrupsionit.”

Anne Blanksma

Spokesperson police

Kthehu tek lajmet tjera