Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1681 - Lajmet | AKK

Lajmet


07 February 2020
Rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional dhe luftimi i korrupsionit

                              …
[më shumë]

22 January 2020
Institucionet e zbatimit të ligjit të përkushtuara në parandalimin dhe luftimin e konfliktit të interesit

21 Janar 2020,  Prishtinë Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar tryezën e disku…
[më shumë]