Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

958 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


19 January 2011

Drejtori i AKK-së Z. Hasan Preteni takohet me shefin e Komponentës së EULEX-it për drejtësi Z. Silvio Bonifiglio

Z. Preteni e njoftoj z Bonfiglio me punën e Agjencisë, sfidat më të cilën po përballet ky institucion si dhe thellimin e bashkëpunimit më të mirë mes AKK-së dhe komponentës për Drejtësi të EULEX-it

Dy udhëheqësit në fjalë u dakorduan se bashkëpunimi mes tyre duhet të vazhdoj dhe të kultivohet edhe më shumë fryma e partneritetit me qëllim të forcimit të rendit dhe ligjit në Republikën e Kosovës.

Takimi kishte për qëllim thellimin e bashkëpunimit mes dy institucioneve

 

Kthehu tek lajmet tjera