Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

967 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


11 March 2011

U mbajt konferenca tri ditore në temën “Shkëmbimi I Përvojave në Luftën kundër Korrupsionit”;

Në organizimin e Qendrës për Studime të Sigurisë ( Qendra Marshall),Ambasades Amerikane në Kroaci dhe Qeverisë Kroate në Zagreb u mbajt konferenca tri ditore në temën “Shkëmbimi I Përvojave në Luftën kundër Korrupsionit”

Konferenca u mbajt nga 7-10 Mars 2011 dhe nga Kosova morren pjesë Prokurori Nazmi Mustafi,nga Policia z.Agron Nezaj dhe nga AKK-ja z.Hasan Preteni.

Kthehu tek lajmet tjera