''OVA STRANICA JE ARHIVOVANA I VIŠE SE NE AŽURIRA. NOVI ZVANIČNI SAJT AGENCIJE ZA SPREČAVANJE KORUPCIJE JE www.apk-rks.net.
KLIKNITE OVDE DA POSETITE NOVU STRANICU.

58 - Lajmet | AKK

Vesti

Vijesti


13 December 2018


[više]

12 December 2018


[više]

11 December 2018


[više]

11 December 2018


[više]

09 December 2018


[više]

09 December 2018


[više]

22 November 2018


[više]

19 November 2018


[više]

16 November 2018


[više]

12 November 2018


[više]

02 November 2018


[više]

19 October 2018
Organizohet trajnimi për teknikat e avancuara të hetimit të rasteve të korrupsionit

Prishtinë, 18 tetor 2018 – Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, me ftesë t&...
[više]

16 October 2018
Drejtori i Agjencisë takoi Ambasadoren e Kroacisë

Prishtinë, 16 tetor 2018 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli takoi Ambasadoren e Kroacisë ...
[više]

15 October 2018
Drejtori Havolli pret në takim Ambasadorin e Italisë dhe shefin e Misionit të OSBE-së

Prishtinë, 15 tetor 2018 -  Në kuadër të takimeve të rregullta me partnerët ...
[više]

05 October 2018
KOSOVA NIKOQIRE E KONFERENCËS RAJONALE KUNDËR KORRUPSIONI

Prishtinë, 5 tetor 2018 – Dje dhe sot në Prishtinë janë zhvilluar punimet e Konferencës dyditore ...
[više]

03 October 2018
FTESË PËR MEDIA

Agjencia Kundër Korrupsionit ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen ...
[više]

12 September 2018
AKK drejt formësimit të metodologjisë për mënjanimin e rreziqeve nga korrupsioni në aktet ligjore

Prishtinë, 12 shtator 2018 - Zyrtarët e Agjencisë Kundër Korrupsionit po marrin pjesë në ...
[više]

04 September 2018
Z. Havolli priti në takim znj. Karoline EDTSTADLER, zëvendës Ministre për Pune të Brendshme të Austrisë

Prishtinë, 04 Shtator 2018 – Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti sot në takim ...
[više]

23 August 2018
Austria konfirmon përkrahjen në luftimin e korrupsionit në Kosovë

Prishtinë, 22 gusht 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot n&...
[više]

16 August 2018
AGJENCIA KUNDËR KORRUPSIONIT NJOFTON TË GJITHA INSTITUCIONET PËR ÇËSHTJET E KONFLIKTIT TË INTERESIT

Prishtinë, 16 gusht 2018 - Agjencia Kundër Korrupsionit përmes një shkrese zyrtare ka njoftuar të ...
[više]

23 July 2018
Drejtori Havolli pret në takim Përfaqësuesen Rezidente të UNDP-së në Kosovë, Ulrika Richardson

Prishtinë, 23 korrik 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot n&...
[više]

29 June 2018
950 ZYRTARË DO T’I NËNSHTROHEN KONTROLLIT TË PLOTË TË PASURISË

Prishtinë, 29 qershor 2018 - Në ambientet e Agjencisë Kundër Korrupsionit sot është kryer t&...
[više]

29 June 2018
Lista e të gjithë zyrtarëve publik që i janë nënshtruar deklarimit të pasurisë

Agjencia Kundër Korrupsionit ju njofton se këtu mund t’i qaseni/shkarkoni listën ...
[više]

28 June 2018
Ftesë për media dhe Organizatat e shoqërisë civile

Prishtinë, 28 qershor 2018 - Agjencia kundër Korrupsionit fton të gjitha mediat dhe organizatat e shoqëris&...
[više]

26 June 2018
DEKLARIMI I DHURATAVE TË PRANUARA NGA INSTITUCIONET PËR VITIT 2017

Katalogu i dhuratave   Bazuar në Ligjin nr. 04/L-050 si dhe Ligjin Nr. 04/L-228, Institucionet publike duhet t’...
[više]

21 June 2018
Statusi I Procesit Të Deklarimit Të Rregullt Të Pasurisë - 23 Mars 2018

Ka mbetur vetëm edhe një javë afat për deklarimin e rregullt të pasuris&...
[više]

21 June 2018
Qeveria miraton Strategjinë Kombëtare Kundër Korrupsionit 2018-2022

Në mbledhjen e rregullt më 23 mars 2018, Qeveria e Kosovës miratoi Strategjinë Kombëtare Kund&...
[više]

11 June 2018
Projektligji i ri për sinjalizuesit është një avancim cilësor për mbrojtjen e raportuesve të korrupsionit

Prishtinë 8 qershor – Një diskutim teknik përkitazi me projekt ligjin e ri për mbrojtjen ...
[više]

08 June 2018
Projektligji i ri për sinjalizuesit është një avancim cilësor për mbrojtjen e raportuesve të korrupsionit

Prishtinë 8 qershor – Një diskutim teknik përkitazi me projekt ligjin e ri për mbrojtjen ...
[više]

03 May 2018


[više]

25 April 2018


[više]

13 April 2018


[više]

13 April 2018


[više]

30 March 2018


[više]

28 March 2018


[više]

16 March 2018


[više]

12 March 2018


[više]

08 March 2018


[više]

28 February 2018
Sutra počinje proces redovnog godišnjeg prijavljivanja imovine visokih javnih zvaničnika

Priština, sreda, 28-og februara 2018 god. - U skladu sa Zakonom za prijavljivanje porekla i kontrole imovine visokih javnih ...
[više]

23 February 2018


[više]

15 February 2018


[više]

26 January 2018


[više]

25 January 2018


[više]

17 January 2018


[više]

08 March 2017


[više]