Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1045 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


27 December 2012

AKK konstaton se zyrtari i lartë Petrit Selimi nuk iu shmang konfliktit të interesit

Prishtinë, 27 dhjetor 2012 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim se ekziston Konflikti i interesit në rastin e z Petrit Selimi zëvendës Ministër në Qeverinë e Republikës së Kosovës.

Kjo është konstatuar me prova zyrtare të marra nga ARBK se zyrtari i lartë, Petrit Selimi është bashkëpronar në dy biznese të ndryshme; “Surf L.L.C sh.p.k dhe “Smart Consulting” sh.p.k, ndërsa në situatë Konflikti të interesit me funksionin e tij publik si Zëvendës Ministër. 

AKK do të kërkojë fillimin e procedurave për kundër vajtëje nga Gjykata Kompetente.

Shkarko vendimin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera