Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1303 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


21 April 2016

AKK i adreson opinion Ministrisë së Administratës Publike

Agjencia kunër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Ministria e Administratës Publike anulimin e procedurave të tenderimit për tenderin “ Furnizim me pajisje të Teknologjis Informative”

 

 

Shkarko Opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera