Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1298 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


29 March 2016

AKK i rekomandon MBPZHR-së anulimin e një tenderi

Opinion i Agjencisë rekomandon Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Shërbime hotelierike për nevoja zyrtar të MBPZHR-së"

Për më shumë shkarkoni 

Opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera