Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1156 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


21 August 2014

Ka përfunduar procesi I deklarimit të pasurisë së deputetëve të rinj

Prishtinë, 21 gusht 2014 - Agjencia kundër korrupsionit njofton opinionin se ka përfunduar I tërë procesi I deklarimit të pasurisë së deputetëve të rinj që në Kuvend kanë hyrë pas zgjedhjeve nacionale të tetë qershorit të këtij viti, konform afateve të përcaktuara në Ligjin për Deklarimin, Kontrollin, Prejardhjen e Pasurisë së zyrtarëve të lartë publik. 

Sipas ligjit në fjalë, të gjithë këta zyrtar kanë pasur për obligim ta bëjnë deklarimin e pasurisë së tyre brenda afatit 30 ditorë pas marrjes së detyrës dhe tani të gjithë i takojnë kategorisë së zyrtarit të lartë publik. 

Regjistrin e deklarimit të pasurisë të të gjithë deputetëve të rinj mund ta gjeni në faqen zyrtare të Agjencisë në internet www.akk-ks.org duke klikuar mbi butoni Deklarimi I Pasurisë. 
 

  •  

Kthehu tek lajmet tjera