Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

36108 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


03 October 2018

FTESË PËR MEDIA

Agjencia Kundër Korrupsionit ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e punimeve të Konferencës Rajonale Kundër Korrupsionit të enjten, më 4 tetor 2018, në Hotelin Swiss Diamond në Prishtinë, me fillim në ora 09:30.

RACC Ftesë për Media

Kthehu tek lajmet tjera