Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1663 - Lajmet | AKK

Lajmet


12 December 2019
"Sinjalizuesit e korrupsionit"

10 dhjetor 2019 Dokumentari "Sinjalizuesit e korrupsionit" nga Betimi në Drejtësi n…
[më shumë]

12 December 2019
Ligjin për Sinjalizuesit: Sfidat e Zbatimit në Praktikë

09 dhjetor 2019    Në panel të konferencës morri pjesë Drejtori i Agjenc…
[më shumë]

12 December 2019
Vazhdojnë aktivitetet e javës kundër korrupsionit

11 dhjetor 2019   Dita e trete e Javës kundër korrupsionit ka vazhduar me aktivitetet e …
[më shumë]

10 December 2019
Instituti Demokratik i Kosovës ndan çmimet për fotografinë më të mirë kundër korrupsionit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka mbajtur sot ceremoninë e ndarjes së çmimeve…
[më shumë]

10 December 2019
Fillon Java kundër Korrupsionit

Një grup nxënësish nga shkolla e Mesme Sami Frashëri në Prishtinë vizit&eum…
[më shumë]

01 November 2019
Lufta kundër korrupsionit, në fokus të takimit Hyseni – Havolli

Prishtinë, 1 nëntor 2019 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri H…
[më shumë]

31 October 2019
Publikohet Udhëzuesi për administrimin e konfliktit të interesit dhe udhëzuesi për mbrojtjen e sinjalizuesve

Prishtinë, 30 tetor 2019 - Në mbështetje të zbatimit të Ligjit për Paranda…
[më shumë]

22 October 2019
Drejtori i AKK-së z. Shaip Havolli priti në takim Drejtorin e KDI-së z. Ismet Kryeziu

Prishtinë, 22 tetor 2019, Prishtinë Në kuadër të takimeve me përfaqës…
[më shumë]

18 October 2019
Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 15 tetor 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli prit…
[më shumë]

10 October 2019
Agjencia Kundër Korrupsion organizon trajnimin për trajtimin e konfliktit të interesit

09 tetor, 2019 Agjencia Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me Ministrinë e Financave…
[më shumë]

09 October 2019
Fillojnë takimet koordinuese për organizmin e javës kundër korrupsion

Prishtinë, 8 Tetor 2019   Agjencia Kundër Korrupsionit ka filluar përgatitjet dhe …
[më shumë]

08 October 2019
Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti në takim Auditorin e Përgjithshëm të Kosovës z. Besnik Osmani

Prishtinë, 7 Tetor 2019 Në kuadër të takimeve konsultative për organizimit e ja…
[më shumë]

08 October 2019
Ambasada Franceze konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 7 Tetor 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli u ta…
[më shumë]

04 October 2019
Përfaqësues nga Agjencia kundër Korrupsionit në vizitë zyrtare në Kroaci

Shkëmbimi i përvojave dhe diskutimeve për mundësitë e bashkëpunimit me inst…
[më shumë]

19 July 2019
Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë Memorandum për Bashkëpunim në fushën e parandalimit dhe luftimit të korrupsionit

Shkup, 19 Korrik 2019   Përfaqësuesit e Agjencisë Kundër Korrupsion morën…
[më shumë]

27 June 2019
Punëtoria: Parandalimi Konfliktit të Interesit në Ushtrimin e Funksionit Publik

Agjencia Kundër Korrupsionit, në kuadër të obligime ligjore të përcaktuara …
[më shumë]

19 June 2019
Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli priti në takim përfaqësues të Agjencisë Zhvillimore Austriake

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli me bashkëpunëtor,  pr…
[më shumë]

11 June 2019
974 ZYRTARË TË LARTË DO T’I NËNSHTROHEN KONTROLLIT TË PLOTË TË PASURISË

Prishtinë, 11 qershor 2019 -   Agjencia Kundër Korrupsionit, në prezencë t&eum…
[më shumë]

06 June 2019
Njoftim

Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen zyrtare të saj në Internet reg…
[më shumë]

17 May 2019
Ambasadori Amerikan priti ne takim drejtorin e Agjencise Kunder Korrupsion

Prishtinë, 17 Maj 2019  Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, …
[më shumë]

17 May 2019
Agjencia Kundër Korrupsionit merr pjesë në takimet e Komitetit Drejtues të Projektit të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës

Prishtinë, 16 dhe 17 Maj 2019 Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, z. Shaip Havolli dh…
[më shumë]

08 April 2019
Lista e zyrtarëve të lartë publik që nuk kanë respektuar afatin ligjor të deklarimit të pasurisë

Lista e zyrtarëve të lartë publik që nuk kanë respektuar afatin ligjor të d…
[më shumë]

08 April 2019
Tabela Deklarimi i rregullt vjetor 2019

Tabela Deklarimi i rregullt vjetor 2019
[më shumë]

08 April 2019
Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lartë publik kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 08 prill 2019 - Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lartë…
[më shumë]

03 April 2019
Ambasadori i Shqipërisë viziton Agjencinë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 03 Prill 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, pr…
[më shumë]

02 April 2019
Ambasadori i Gjermanisë vizitoi Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 2 Prill 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, pri…
[më shumë]

29 March 2019
1 Prill 2019 - data e fundit për deklarimin e rregullt të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 29 mars 2019- Agjencia Kundër Korrupsionit njofton të gjithë zyrtarë…
[më shumë]

29 March 2019
Ambasadori i Zvicrës konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 29 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, pri…
[më shumë]

29 March 2019
Agjencia Kundër Korrupsionit publikon Raportin Vjetor të Punës për vitin 2018

Prishtinë, 29 mars 2019 – z. Shaip Havolli, Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsioni…
[më shumë]

26 March 2019
Drejtori Agjencisë priti në takim Ambasadoren e Republikës së Kroacisë

Prishtinë, 25 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

21 March 2019
z. Havolli priti në takim Ambasadorin e Anglisë, Sh.T O’Connell

Prishtinë, 21 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

20 March 2019
z. Havolli pret në takim Kryetarin e Kuvendit dhe Ministrin e Drejtësisë

Prishtinë, 20 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

15 March 2019
Vazhdon deklarimi i rregullt vjetor i pasurisë nga zyrtarët e lartë publik

Prishtinë, 15 mars 2019 - Është duke vazhduar procesi i deklarimit të rregullt vjetor…
[më shumë]

15 March 2019
Agjencia kundër Korrupsion trajnon inspektorët e Policisë

Sot me datë 15.03.2019, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, zyrtarët…
[më shumë]

14 March 2019
Komisioni për Legjislacion viziton Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 14 mars 2019 – Anëtarët e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imun…
[më shumë]

13 March 2019
Ambasadori Francez konfirmon mbështetjen në luftën ndaj korrupsionit

Prishtinë, 13 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

08 March 2019
Vazhdon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 8 mars 2019 - Nga 1 marsi 2019 ka filluar procesi i deklarimit të rregullt vjetor t&…
[më shumë]

07 March 2019
Takim për përditësimin e Planit të Veprimit të Strategjisë Kombëtare Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 7 mars 2019 - Agjencia Kundër Korrupsionit organizoi takimin në lidhje me p&eum…
[më shumë]

01 March 2019
Sot fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Sot fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtar&e…
[më shumë]

19 February 2019
Kosova të përfitoj nga përvoja e Këshilltarit të Lartë Politik të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara

Prishtinë, 19 shkurt 2019 Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli prit…
[më shumë]