''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

84 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


23 December 2010
Agjencia Kundër Korrupsionit anulon tenderin milionësh në RTK

Intervenimi I Agjencisë Kundër Korrupsionit ka bërë që tenderi milionësh n&...
[më shumë]

16 December 2010
Kosova po ndërton një bazë të fortë kundër korrupsionit

PRISHTINË, 16 DHJETOR 2010 - Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit Hasan Preteni është shprehur optimistë ...
[më shumë]

26 November 2010
Preteni e Bonfigli dakordohen për vazhdimin e frymës së bashkëpunimit

PRISHTINË, 26 TETOR 2010 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Hasan Preteni pati sot ( e martë) ...
[më shumë]

22 November 2010
Agjencia kundër Korrupsionit do të jetë pjesë e grupit që do të vizitojnë, Zyren Qëndrore kundër Korupsionit në Varshavë të Polonisë

Sot prej dates 22 -26 nëntor tre zyrtarë të Agjencisë kundër Korrupsionit -së ...
[më shumë]

17 November 2010
Konferenca Ndërkombëtare kundër Korrupsionit e mbajtur na Macao të Kines

Në Konferencen e Autoriteteve Ndërkombëtare kundër Korrupsionit e mbajtur nga 2-5 Nentor n&...
[më shumë]

17 November 2010
Konferenca e 14 Ndërkombëtare kundër Korrupsionit

Në Konferencen e 14-të Ndërkombëtare kundër Korrupsionit,e mbajtur nga 9 - 12 N&...
[më shumë]

13 November 2010
Trajnimi me ekspert ndërkombëtar - Qëllim i avancimit të procedurave hetimore.

Është kjo, edhe një mbështetje e radhës dhënë Institucioneve n&...
[më shumë]

08 October 2010
Takim pune mes Agjencise KundërKorrupsionit dhe Prokurorisë se shtetit në luftimin e korrupsionit

Në zyret e Agjencisë Kundër Korrupsionit ne bashkepunim me Prokurorinë e Shtetit është ...
[më shumë]

01 October 2010
Takimi i institucioneve për planin e veprimit kundër Korrupsionit

Agjencia kundër Korrupsionit në pajtim më nenin 17 paragrafin 2 të Ligjit nr. 03/L-159 për ...
[më shumë]

26 July 2010
Vizita studimore e zyrtarve të AKK-së në Mal të Zi

20 korrik 2010 Zyrtare të AKK-së kanë realizuar një vizitë studimore në Malin e Zi gjegj&...
[më shumë]

15 July 2010
Takimi i Drejtorit te Agjencisë kundër Korrupsionit Hasan Preteni me Presidentin e Kosoves Fatmir Sejdiun

Me 8 korrik në presidencën e Kosovës është pritur drejtori i Agjencisë kund&...
[më shumë]

13 July 2010
Takimet mujore te Agjencise kunder Korrupsionit dhe Prokurorise se EULEKSIT

Drejtori i Agjencise Kunderkorrupsionit Hasan Preteni me Kryeprokurorin e Euleksit Wan Wresnik
[më shumë]

01 July 2010
Dogana e Kosovës dhe Agjencia kundër Korrupsionit dy institucionet më Transparente sipas Lëvizjes FOL

Hulumtim politikash: Matja e transparencës së institucioneve dhe ndërmarrjeve publike në Kosovë nga ...
[më shumë]

17 June 2010
Raport per Pranimin e Dhuratave

Sipas nenit 11 paragrafi 5 të Ligji për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë dhe të Dhuratave, ...
[më shumë]

11 June 2010
Agjencia kundër Korrupsionit dhe Administrata Tatimore e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Agjencia kundër Korrupsionit dhe Administrata Tatimore e Kosovës krijojnë raporte të partneritetit dhe bashk&...
[më shumë]

04 June 2010
Agjencia kundër Korrupsionit dhe Prokuroria e Shtetit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

1.Prokuroria e Shtetit dhe Agjencia Kundër Korrupsionit krijojnë raporte të partneritetit dhe bashkëpunimit n&...
[më shumë]

01 June 2010
Zyrtarët e lartë publik të cilët e kanë deklaruar pasurinë

Për të shfletuar deklarimin e pasurisë vizitoni: Deklarimi i pasurisë   Ose shkarkoni listë...
[më shumë]

01 June 2010
Zyrtarët e lartë publik që nuk e kanë deklaruar pasurinë

Bazuar në nenin 6 paragrafi 2 të Ligjit me nr. 03/L-151 për Deklarim, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasuris&...
[më shumë]

01 June 2010
Zyrtari i lartë publik që nuk dëshironë ta publikojë pasurinë

Në mesin e zyrtarëve të lartë publik të cilët e kanë ...
[më shumë]

01 June 2010
Zyrtarët e lartë publik që nuk e kanë plotësuar formularin konform Ligjit për DPKPDH

Në mesin e zyrtarëve të lartë publik të cilët e kanë ...
[më shumë]

28 May 2010
Agjencia Kundër Korrupsionit dhe Policia e Kosovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Në Drejtorinë e Përgjithshme te Policisë së Kosovës u bë n&...
[më shumë]

14 April 2010
Njoftim për Media

Afati ligjor për deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lartë të institucioneve publike ...
[më shumë]

13 April 2010
Procesi i deklarimit të pasurise së zyrtarëve të lartë

Ne foto pasqyrohet procesi i dorëzimit te formularëve nga ana e zyrtareve te larte ne lokalet ...
[më shumë]

11 March 2010
Konferenca per media e organizuar nga Agjencia kundër korrupsionit

Konferenca per media e organizuar nga Agjencia kunder korrupsionit u mbajt me daten 11.03.2010 Ne kete konference u prezantua puna e ...
[më shumë]

22 February 2010
Komisioni për çështje Politike të Ansamblesë Parlamentare të këshillit të Evropës vizitoj Agjencinë Antikorrupcion

Komisioni për çështje Politike të Ansamblesë Parlamentare të Këshillit të ...
[më shumë]

05 February 2010
AGJENCIA KOSOVARE KUNDERKORRUPSIONIT DHE DOGANA E KOSOVËS NËNSHKRUAN MEMORANDUM BASHKËPUNIMI

Në Drejtorinë e Doganës u bë nënshkrimi i memorandum bashkëpunimi n&...
[më shumë]

18 January 2010
Student nga Venediku i Italisë vizitojnë Agjencinë Kosovare Kundëkorrupsionit

PRISHTINë,15 JANAR 2010 - Një grup studentësh prej 90 vetash nga Venediku i Italisë po që...
[më shumë]