Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1239 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


14 October 2015

Vendim i Agjencisë për Zyrtarin Afrim Shabani

Këshilltar Komunal i Komunës së Podujevës

Linku per shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera