Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1231 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


08 October 2015

AKK i adreson opinion Shërbimit Spitalor Klinik Universitar

Për të shkarkuar Opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera