Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1222 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


19 August 2015

Vendim i Agjencisë për Zyrtarin Nazmi Iballi

Dekan i Fakultetit të Sigurisë Publike në Vushtrri

 

Linku per shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera