Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1182 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


16 February 2015

AKK I adreson opinion Ministrisë së Shëndetësisë

Agjencia kunder Korrupsionit i ka adresuar sot një opinion Ministrise se Shendetesie ne lidhje me tenderin me titull " Furnizim me Citostatik nga Lista Esenciale"

 

Shkarko dokumentin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera