Korupcija se završava uz vašu pomoć...

0800 10 800

Pozivi su besplatni, povjerljivi i pouzdani!

1839 - Lajmet | AKK

Vesti


28 June 2021
AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin ...
[više]

16 June 2021
“Sinjalizo”

Prishtinë, 16 qershor 2021 Agjencia Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me Iniciativën Rajonale Kundë...
[više]

27 April 2021


[više]

30 March 2021


[više]

29 March 2021


[više]

22 March 2021


[više]

02 March 2021


[više]

01 March 2021


[više]

15 February 2021


[više]

11 February 2021


[više]

02 February 2021


[više]

01 February 2021


[više]