Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

992 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 December 2012

Studentët nga Venediku vizituan AKK-në

Prishtinë 23 Janar- Një grup prej 13 studetëve nga Universitetit i Vendedikut të cilët po qëndrojnë në Kosovë në kuadër të një vizite studimore vizituan Agjencinë Kundër Korrupsionit .

Gjatë kësaj vizite studentët u pritën nga Blerim Kelmendi Drejtor i Departamentit të Hetimeve dhe Afrim Atashi Drejtor i Departamentit të Parandalimit të cilët studentëve ua prezantuan misionin dhe detyrat e Agjencisë. 

Gjatë këtij takimi i cili zgjati më shumë se dy orë studentet shfaqën interesim lidhur me punën e përditshme të AKK-së, rastet e trajtuara, numrin e tyre, edukimin dhe vetëdijesimin e publikut, si dhe misionin e AKK-se ne tërësi. 

Kjo vizitë është e katërta me radhë që për çdo vitë akademik studentët e Venedikut vizitojnë Agjencinë kundër Korrupsionit.

Kthehu tek lajmet tjera