Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

955 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


02 December 2010

Me ftesën e Bankës Botërore,Drejtori i AKK-se do të marë pjese në konferrncën e organizuar nga ky mekanizem i lartë financiarë,tema e konferences do të jetë “Përpjekjet e Përbashkë

Me ftesën e Bankës Botërore,Drejtori i AKK-se do të marë pjese në konferrncën e organizuar nga ky mekanizem i lartë financiarë,tema e konferences do të jetë “Përpjekjet e Përbashkëta në Luftën kunder Korrupsionit”Konferenca do të mbahet nga 6-8 Dhjetorë 2010 në Washington DC.

Kthehu tek lajmet tjera