Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

952 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 November 2010

Konferenca e 14 Ndërkombëtare kundër Korrupsionit

Në Konferencen e 14-të Ndërkombëtare kundër Korrupsionit,e mbajtur nga 9 - 12 Nëntor në Bangkok të Tajlandes ka mare pjesë edhe Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit Z.Hasan Preteni ,në konferencën ndërkombëtare kundër Korrupsionit kanë marrë rreth 140 shteteve me 1400 pjesmarrës.

Kthehu tek lajmet tjera