Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

951 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


26 November 2010

Preteni e Bonfigli dakordohen për vazhdimin e frymës së bashkëpunimit

PRISHTINË, 26 TETOR 2010 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Hasan Preteni pati sot ( e martë) takimin e parë njohës me Silvio Bonfigli, shef i ri i Komponentës së EULEX-it për drejtësi.

Z. Preteni e njoftoj z Bonfigli me punën e Agjencisë, sfidat më të cilën po përballet ky institucion si dhe bashkëpunimin e mirë që ka pasur me paraardhësin e tij.

Forcimi i sistemit të drejtësisë në Kosovë u vlerësua të jetë çështje me shumë rëndësi për këto dy institucione në mënyrë që misioni i tyre të realizohem më me sukses.

Dy udhëheqësit në fjalë u dakorduan se bashkëpunimi mes tyre duhet të vazhdoj dhe të kultivohet edhe më shumë fryma e partneritetit me qëllim të forcimit të rendit dhe ligjit në Republikën e Kosovës.

Silvio Bonfigli është emëruar në këtë detyrë në gushtë të këtij vitit, ndërsa trashëgoj bashkë kompasin e tij italianin Alberto Perducan

Kthehu tek lajmet tjera