Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

945 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


13 July 2010

Takimet mujore te Agjencise kunder Korrupsionit dhe Prokurorise se EULEKSIT

Drejtori i Agjencise Kunderkorrupsionit Hasan Preteni me Kryeprokurorin e Euleksit Wan Wresnik

Kthehu tek lajmet tjera