Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

940 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 June 2010

Zyrtarët e lartë publik të cilët e kanë deklaruar pasurinë

Për të shfletuar deklarimin e pasurisë vizitoni:

Deklarimi i pasurisë

 

Ose shkarkoni listën e zyrtarëve të lartë publik të cilët e kanë deklaruar pasurinë në bazë të institucioneve:

 

Presidenca e Republikes se Kosoves ( Shkarko si Zip file )

Kuvendi i Republikes se Kosoves ( Shkarko si Zip file )

Qeveria e Republikes se Kosoves ( Shkarko si Zip file )

Gjykatat e Kosoves ( Shkarko si Zip file )

Komunat e Republikes se Kosoves ( Shkarko si Zip file )

Institucionet e Pavarura ( Shkarko si Zip file )

Ndermarjet Publike ( Shkarko si Zip file )

Kthehu tek lajmet tjera