Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

938 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 June 2010

Zyrtari i lartë publik që nuk dëshironë ta publikojë pasurinë

Në mesin e zyrtarëve të lartë publik të cilët e kanë deklaruar pasurinë është edhe z. Behgjet Pacolli Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës i cili ka kërkuar që pasuri a e tij të mos i publikohet.

1. Shkresa e z.Pacolli

2. Shkresa e z.Pacolli

Kthehu tek lajmet tjera