''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

932 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


11 March 2010

Konferenca per media e organizuar nga Agjencia kundër korrupsionit

Konferenca per media e organizuar nga Agjencia kunder korrupsionit u mbajt me daten 11.03.2010

Ne kete konference u prezantua puna e Agjencisë kundër korrupsionit duke e bërë prezantimin e raportit vjetor për vitin 2009 .

Interesimi ishte mjafte i madhe rreth 23 mediume e kanë përcjell këtë konferencë.

Kthehu tek lajmet tjera