Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

43432 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 December 2019

"Sinjalizuesit e korrupsionit"

10 dhjetor 2019

Dokumentari "Sinjalizuesit e korrupsionit" nga Betimi në Drejtësi në mbështetje të  Ambasades Amerikane ne Prishtinë

Ndiqeni  linkun më poshtë.

 

Kthehu tek lajmet tjera