''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43310 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


10 October 2019

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion z. Shaip Havolli priti në takim z. Behar Xhema, nga Njësia për Inteligjencë Financiare të Kosovës


Prishtinë, 10 Tetor 2019 

 

Në kuadër të  organizimit të takimeve përgatitore për  organizimin e  Javës Kundër Korrupsionit, Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti në takim z. Behar Xhema, nga Njësia për Inteligjencë Financiare të Kosovës me ç’ rast u diskutua për bashkëpunimin mes dy institucioneve.

Agjencia Kundër Korrupsion është duke koordinuar aktivitetet me përfaqësuesit e institucioneve Përgjegjëse  për parandalimin dhe luftimin e korrupsionit, sundimin e ligjit, si dhe me përfaqësuesit e organizatave të Jo – Qeveritare, përfaqësitë diplomatike dhe projektet ndërkombëtare në Kosovë.  

 

Kthehu tek lajmet tjera