Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

43302 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


08 October 2019

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti në takim Auditorin e Përgjithshëm të Kosovës z. Besnik Osmani

Prishtinë, 7 Tetor 2019

Në kuadër të takimeve konsultative për organizimit e javës Kundër Korrupsionit, Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli,  priti në takim Auditorin e Përgjithshëm të Kosovës, z. Besnik Osmani. 

Në takim u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit mes Agjencisë Kundër Korrupsion dhe Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm,  me theks të veçantë  për realizimin e aktiviteteve të përbashkëta nga dy institucionet me rastin e organizmit të Javës Kundër Korrupsion, që do të organizohet më datat 9 deri 13 dhjetor 2019.

Në takimin e përbashkët mes z. Havolli dhe s. Osmani u diskutua edhe për raportin vjetor të audititmit 2018, për të gjeturat dhe rekomandimet e raportit.

 

 

Kthehu tek lajmet tjera