Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1378 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


03 March 2017

Numri I zyrtarëve që kanë deklaruar pasurinë deri më 3 mars

Kthehu tek lajmet tjera