Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1261 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


10 December 2015

AKK i adreson opinion Komunës së Zvecanit

Për të shkarkuar opinionin klikoni Ketu

Kthehu tek lajmet tjera