''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1254 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 November 2015

AKK i adreson opinion Administratës Tatimore të Kosovës

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera