Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1253 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 November 2015

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Bujar Thaçi

Drejtor i Administratës në Institutin Kosovës për Administratë Publike

 

Linku per shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera