Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1243 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 October 2015

Vendim i Agjencisë për Zyrtaren Mimoza Kusari Lila- Kryetare e Komunës së Gjakoves

Kryetare e Komunës së GjakovesLinku per shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera