Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1224 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


09 September 2015

AKK i adreson opinion Ministrise se Financave

Për të shkarkuar Opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera