Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1194 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


26 March 2015

AKK I adresojë Opinion K.U.R. Prishtina SH.A në lidhje me tenderin “Sigurimi Fizik I Objektit”;

Shkarko opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera