Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1134 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 April 2014

Ftesë për medie

Prishtinë 01 Prill 2014 - Agjencia kundër korrupsionit me kënaqësi fton të gjitha mediat që të marrin pjesë në konferencën për shtyp ku do të publikojë raporti e saj vjetor të punës, për periudhën 1 janar 31 dhjetor 2013.

Raporti reflekton punën një vjeçare të Agjencisë, ku nëpër kapituj të ndryshëm prezantohen statistikat e sakta në lidhje me kallëzimet penale, të adresuara nga Agjencia për veprimet e dyshuara korruptive në sektorin publik, si dhe rastet e parandalimit të korrupsionit në prokurimin publik, konfliktin e interesit, si dhe gjetjet që janë bërë nga deklarimi I pasurisë së zyrtarëve të lartë publik për vitin 2013.

Konferenca mbahet nesër ( e mërkurë) datë 02 prill 2014 në ora 11:00 në objektet e Agjencisë në adresën Rruga “Nazim Gafurri nr.31” Prishtinë. ( Rrugës për Gërmi)

Kthehu tek lajmet tjera