''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

2976 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


09 November 2012

Pjesëmarrësit e konferencës së Asociacionit Ndërkombëtar të Autoriteteve Anti Korrupsion Dalian/ Kinë