Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

957 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 December 2010

Agjencia Kundër Korrupsionit anulon tenderin milionësh në RTK

Intervenimi I Agjencisë Kundër Korrupsionit ka bërë që tenderi milionësh në Radio Televizionin Publik të Kosovës të anulohet dhe ti shpëtohen 1 milionë e 700 mijë euro buxhetit të Kosovës.

Zyra e Prokurimit e Televizionit Publik të Kosovës pas hetimeve nga Agjencia Kundër Korrupsionit ka anuluar tenderin që peshonte 1.7 milionë euro për të cilën mendohet se ishte shpallur fitues një kompani e ish – punëtorit të RTK-së.

Kthehu tek lajmet tjera